Rólunk

Egy családi borászat vagyunk

Csapatunk

Arcok a bor mögött

Stumpf Miklós
Stumpf MiklósAki a szőlőről mindent tud

"Az első közös telepítésünk feleségemmel 1978-ban a Sárospatakhoz tartozó Király-Hegyen volt. Az egykori állami borvállalat és jogutódjainál dolgoztunk évtizedekig, mellette építgettük, fejlesztgettük a családi birtokot Tokaj-Hegyaljan. A gyerekek felnőttek és a birtok mérete mára 16 hektár."

Stumpf Miklósné Julika
Stumpf Miklósné JulikaAki mindent összefog és szervez

"Míg Miklós az ültetvények szőlészeti feladatait irányítja, én az adminisztratív háttérmunkákat szervezem és bonyolítom. Nem számítottunk rá, hogy a gyerekek (Miklós és Brigitta) egyszer maguk is borászattal es szőlészettel kezdenek majd foglalkozni. Jó látni, hogy azt csinálják, amit szeretnek és amiben őszintén hisznek!"

Ifj. Stumpf Miklós
Ifj. Stumpf MiklósA menedzser és a főnök

"Az életem során az első komoly válaszút, mely meghatározta, hogy milyen irányba folytatom tanulmányaimat 1998-ban volt. Ekkor közöltem édesapámmal, aki akkor már 22 éve foglalkozott szőlővel és borral, hogy számomra ideális lenne az agrárpálya, szőlész vagy borász vonalon. A válasz erre ez volt, ’fiam könnyebben is lehet pénzt keresni, mint a földműveléssel’. Azóta teltek az évek, halmoztam a diplomákat, majd 2011-ben végül mégis elvégeztem a szőlész, borász szakmérnök képzést. Jelenleg a borászat ügyvezetői feladatai végzem."

Stumpf Brigitta
Stumpf BrigittaAki mindent szépen előad és végül elad
"Számos külföldi tanulmányév és munkatapasztalat után, 2016-ben kezdtem el komolyabban foglalkozni a borokkal, főként a borismerettel. Azt már tudtam, hogy mennyi fizikai munka áll egy palack bor mögött, de főként az érdekelt és mai napig felvillanyoz, hogy mit és hogyan tesznek a boràszok világszerte annak érdekében, hogy a legjobban megmutassàk elköteleződésüket és szenvedélyüket a bor iránt. Néhány borismereti- és szőlész kurzus után 2018-ban vettem át a családi birtok kereskedelmi es marketing feladatait."
Image

Cím

3980 Sátoraljaújhely, Hegyalja u 3/4.

Nyilatkozatok